Miért a MusicBenei?

20 éves tapasztalattal munkatársaink garantáltan a legjobb szolgáltatást nyújtják.

Számos neves partnerünk és egyedülálló referenciáink bizonyítják hozzáértésünket.

Tel: +36 20 928 1928
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

TW AUDIO disztribúció

TW AUDIO forgalmazás

Cégünk 2013 februárjától a TW AUDIO hivatalos magyarországi forgalmazója. A TW AUDIO története és fejlődése a cég alapítójához, Tobias Wüstnerhez köthető. Amikor tizenhat éves volt, egy új világ nyílt meg előtte.

Egy koncert alkalmával (ahol két idősebb testvére játszott), fontos szerephez jutott: első alkalommal vehette kezelésbe a keverőpultot. Ő volt ragadtatva attól, hogy a professzionális hangtechnikai eszközök milyen csodálatosan adták át a zenét, ahogy fizikailag érezni lehetett a minőséget. Ekkor kezdte el megtanulni, tapasztalni hogy milyen élményt tud nyújtani egy jól összeállított eszközpark.

A 90-es évek közepén, miután több évig dobosként és hangtechnikusként dolgozott számtalan munkahelyen, Tobias Wüstner professzionális hangszóró fejlesztő lett. Folyamatosan teljes termékpalettát kínált koncerteknek, és munkája során elismertté vált a piacon. PA rendszermérnökként tevékenykedett Európában, és neves csapatok koncerttechnikai felszerelésében részt vett (pl Backstreetboys, David Bowie, Simply Red, Phil Collins, PUR és még sok más nagy nevű, országos és nemzetközi művészek).

A 2004 elején, Tobias Wüstner úgy döntött, hogy személyes tapasztalatait felhasználva saját termékkel áll elő, olyan termékekkel, amelyek teljes termékpalettát kínálnak turnékhoz, koncertekhez. A követelmények folyamatosan nőnek, és a cég is folyamatosan fejlődött az elmúlt évtizedben, kielégítve az ügyfelek által támasztott követelményeket.

Így született a TW AUDIO.

A TW AUDIO most már nem csak Németországban sikeres, partnerhálózatuk folyamatosan bővül (pl Hollandiában, Svájcban, Ausztriában, MAGYARORSZÁGON, illetve Európán kívüli országokban is)

Free business joomla templates

Kizárólagos Powersoft forgalmazó: Music Benei