Miért a MusicBenei?

20 éves tapasztalattal munkatársaink garantáltan a legjobb szolgáltatást nyújtják.

Számos neves partnerünk és egyedülálló referenciáink bizonyítják hozzáértésünket.

Tel: +36 20 928 1928
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Installációk

Installációk

Powersoft installációk

A rendkívül hatékony Powersoft erősítők csak kevés energiát vesznek fel a hálózatról. Így kevesebb hő keletkezik, így a hűtés is hatékonyabb. Ezáltal környezettudatos és takarékos is egyszerre. Számos védelmi és biztonsági funkciók óvják az eszközök állapotát, valamint a fejlett távfelügyelet és vezérlési hálózat kielégíti a modern helyszínek igényeit, bármekkora méretű helyiségről van szó.

Hangtechnika

Powersoft Music Benei HangtechnikaHangtechnikai eszközparkunk széles választéka minden igényt kielégít, minőségi berendezéseink és szakértőink garantálják a minőségi szolgáltatást.

Eszközparkunk...

Színpadtechnika

Színpadtechnikai megoldások - Music BeneiSzínpadépítési munkáink során megszereztük a kellő tapasztalatot, így bármilyen méretű rendezvényre az ideális megoldást szállítjuk akár falunapról, akár Aréna koncertről van szó.

Színpadépítés...

Fénytechnika

Music Benei FénytechnikaEgy jól szervezett rendezvény esetében elengedhetetlen, hogy megfelelő hangsúlyt fektessünk a fénytechnikára. Tekintse meg milyen eszközparkkal állunk rendelkezésre rendezvénye lebonyolításához.

Fénytechnika...

Free business joomla templates

Kizárólagos Powersoft forgalmazó: Music Benei